Leer Q-Consult Zorg kennen tijdens onze Inhousedag!

Kom naar onze Inhousedag en maak kennis met consultancy in de gezondheidszorg! We nemen jou graag mee in wat consultancy binnen de zorg inhoudt en wat ons zo uniek maakt. Zien we jou op 7 juni 2024?juliette-en-sabine-defintief-rij-bovenaan-cutluur

Ben jij een ambitieuze starter met 0-2 jaar werkervaring? Ben jij klaar om het consultancy-vak te ontdekken? En wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren door de gezondheidszorg te verbeteren? Dan nodigen we je graag uit voor onze Inhousedag op vrijdag 7 juni 2024!


Onze collega’s staan te springen om jou mee te nemen in wat consultancy binnen de zorg inhoudt en wat ons zo uniek maakt! Zo nemen ze je mee in verschillende opdrachten die wij binnen de expertiseteams uitvoeren en ga je ook zelf aan de slag met een consultancyvraagstuk. Om de ochtend goed af te sluiten is er de mogelijkheid om nader kennis te maken met onze consultants onder het genot van een goed verzorgde lunch!
Het programma

9.00 – 9.45 uur

Een warm ontvangst/kennismaking met koffie en thee waarbij we je meteen meenemen in wie we zijn, waar wij voor staan en hoe je bij ons aan de slag kan.

9.45 – 12.00 uur

Consultants uit onze teams nemen je mee in de inhoud van het werk binnen hun eigen expertiseteam en lichten dit toe a.d.h.v. voorbeeldprojecten.

12.00 – 13.00 uur

Een netwerklunch waarbij je de mogelijkheid hebt om nader kennis te maken met onze consultants en uiteraard is er alle ruimte voor jouw vragen.

13.00 – 14.00 uur

Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Samen met de andere deelnemers duik je in een interessant consultancyvraagstuk.


De volgende expertiseteams komen aan bod

  • Kwaliteit van Zorg
  • Sturen op Resultaat (Data, Finance en Bedrijfskunde)
  • Integraal Capaciteitsmanagement
  • Digitalisering van Zorg & Gezondheid
  • Integrale Zorg & Gezondheid

Deze dag wil je niet missen!


Ben jij erbij?

Wil jij dit niet missen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Dionne Derksen (samenwerken@qconsultzorg.nl) met daarin:


  • Je CV
  • Een korte motivatie waaruit blijkt waarom jij zeker aanwezig moet zijn bij onze Inhousedag. 


Heb je vragen over deze dag, of ben je nieuwsgierig naar wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan contact op Dionne Derksen. Wij maken graag kennis met je! 


Aanmelden kan tot 24 mei 2024. Uiterlijk 31 mei 2024 hoor je of je erbij bent!


Vind ons ook op Instagrom


q-zorg-jasper-def

“Tijdens de Inhousedag heb ik een goed beeld gekregen van wat consultancy binnen de zorgsector inhoudt. De verschillende teams kwamen uitgebreid aan bod waardoor ik aan het eind van deze dag wist welk team het beste bij mij paste. Erg waardevol!”

Jasper Vermeulen, Junior Adviseur

Heb je vragen over deze dag of wil je je aanmelden? Neem contact met ons op!

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: