jan-en-kim_defintiefcultuurhomepage
Inspiratiesessies

Hoe word je een aantrekkelijke werkgever voor Generatie Z?

Generatie Z brengt een hoop nieuwe waarden, behoeften en verwachtingen met zich mee. Wat dit betekent voor jou als werkgever en hoe je hier op een juiste manier op in kunt spelen, bespreken we tijdens deze inspiratiesessie.

Hoe word je een aantrekkelijke werkgever voor Generatie Z? Een vraag waar onze zusterorganisatie Q-Talent onderzoek naar heeft gedaan. De uitkomsten delen we graag met jou! We begrijpen als geen ander dat de huidige situatie vraagt om een andere benadering voor het aantrekken van nieuwe werknemers. Daarom organiseren we deze inspiratiesessie om je handvatten te bieden voor het aantrekken van Generatie Z.

 

Het is een steeds grotere uitdaging om nieuwe medewerkers te vinden. Niet alleen vanwege de krapte op de arbeidsmarkt, maar ook door de opkomst van een nieuwe generatie: Generatie Z. Met nieuwe waarden, behoeften en verwachtingen, vraagt de opkomende generatie om een herdefinitie van wat het betekent om een aantrekkelijke werkgever te zijn. Maar welke unieke behoeften heeft Generatie Z en hoe speel je hierop in?

 

Onder andere deze vragen stonden centraal in ons onderzoek. Van flexibiliteit in het werk, tot de mogelijkheden voor ontwikkeling: we bespreken tijdens deze inspiratiesessie de behoeften die juist deze generatie kenmerken. Op basis van deze unieke behoeften maken we samen een persona van Generatie Hiernaast neemt DC Klinieken je mee in de best practices om jou als organisatie aantrekkelijk te positioneren. Ook gaan we samen in gesprek over vragen rondom dit thema, wisselen we kennis uit en leren we van elkaars ervaringen.

 

Na het bijwonen van deze inspiratiesessie heb je handvatten gekregen die jouw organisatie helpen bij het aantrekken én het binden en boeien van deze nieuwe generatie.


Details

Datum: donderdag 30-05-2024

Tijd: 16:00-18:00 uur

Locatie: Online

Deelname: Kosteloos


Voor wie is deze sessie interessant?

  • Manager bedrijfsvoering
  • HR Directie, managers en adviseurs
  • Medewerkers werkzaam op de HR- en/of P&O-afdeling van een organisatie
  • Corporate Recruiters en Talentmanagers
  • En soortgelijke functies

Inschrijven inspiratiesessie

Via dit formulier schrijf je je in voor de inspiratiesessie 'Hoe word je een aantrekkelijke werkgever voor Generatie Z?' op donderdag 30 mei 2024, van 16:00 uur - 18:00 uur.

Hoe word je een aantrekkelijke werkgever voor Generatie Z? | 30 mei 2024


Door dit bericht te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Bedankt voor je inschrijving!


Bedankt voor je inschrijving voor de inspiratiesessie 'Hoe word je een aantrekkelijke werkgever voor Generatie Z?' die plaatsvindt op 30 mei aanstaande.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Je ontvangt snel meer informatie over het volledige programma.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Q-Consult Zorg

Wil je graag meer informatie over deze inspiratiesessie? Bel ons!

Linde van Rees

Talentenmanager

  1. 06-83 44 45 19
  2. linde.van.rees@qtalent.nl
q-zorg-linde-def-groen

Bart Gerards

Accountmanager

  1. 06-15 96 87 42
  2. bart.gerards@qtalent.nl
q-zorg-bart-w-def-groen
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: