Tijdelijk ervaren ontwikkelaars en dataconsultants nodig?

Tijdelijk ervaren ontwikkelaars en dataconsultants nodig?

Om stappen te zetten in de doorontwikkeling van BI heb je voldoende en gekwalificeerde ontwikkelaars nodig. Ervaren ontwikkelaars met zorgkennis zijn echter schaars. Veel organisaties missen de capaciteit voor bijvoorbeeld het bouwen van databases of Power BI-rapportages. Lopen jullie hier ook tegen aan? Wij hebben dataconsultants en ontwikkelaars beschikbaar die jullie een vliegende start kunnen geven. Ze denken graag mee en kunnen zowel projectmatig als in een scrumteam werken.

Data Engineer (SQL-ontwikkelaar)
Onze Data Engineers zorgen voor veilige, gestructureerde datastromen tussen verschillende platformen. Naast technische kennis, beschikken zij ook over brede zorgkennis. Dit stelt hen in staat om slimme maatwerkoplossingen te bieden voor het vertalen van data naar betrouwbare informatie.

Power BI-ontwikkelaar 
Onze Power BI-ontwikkelaars bezitten naast technische vaardigheden ook een brede zorgkennis. Van zorgregistratie tot schadelastprognoses, van ziekenhuiszorg tot langdurige zorg. Dit stelt hen in staat om data snel te interpreteren, modeleren en visualiseren. De Power BI-ontwikkelaars denken ook graag mee met het design van rapporten.