kwaliteit-en-veiligheid
Inspiratiesessie

De impact van kwaliteitsinstrumenten

Wil je weten hoe je kwaliteitsinstrumenten, zoals interne audits, waarderende audits, calamiteitenonderzoek, beelden van kwaliteit en waardendialogen effectief inzet? En hoe deze instrumenten een bijdrage leveren aan het leer- en verbeterproces van zorgprofessionals én jouw organisatie? Meld je dan snel aan voor onze inspiratiesessie.

Benieuwd naar hoe je kwaliteitsinstrumenten zoals interne audits, waarderende audits, calamiteitenonderzoek, beelden van kwaliteit en waardendialogen effectief inzet? En een daadwerkelijke bijdragen kan laten leveren aan het leer- en verbeterproces van zorgprofessionals én jouw organisatie? Kom dan naar onze inspiratiesessie op 13 februari!


Kwaliteitsinstrumenten effectief inzetten

Afgelopen maanden zijn we met het team van Kwaliteit & Veiligheid bezig geweest met een onderzoek binnen de ouderenzorg gericht op bovenstaande vijf kwaliteitsinstrumenten, uitgevoerd door Amber Angenent. Door middel van kwalitatief onderzoek, waarbij via interviews de inzichten van zorgprofessionals en kwaliteitsmanagers zijn onderzocht, is gekeken in hoeverre kwaliteitsinstrumenten bijdragen aan hun leer- en verbetermogelijkheden.


Tijdens deze inspiratiesessie delen we de resultaten van dit onderzoek én willen we je inspireren over wat dit kan betekenen voor jouw organisatie. Ontdek samen met ons hoe je kwaliteitsinstrumenten effectief inzet. Door inzicht te krijgen en ervaringen te delen, ontdek je mogelijkheden voor de leer-en verbeterprocessen binnen jouw organisatie.


Programma

Het programma wordt nog vormgegeven. Heb jij een onderwerp dat je graag terugziet tijdens deze sessie? Neem dan contact met ons op zodat wij dit in het programma kunnen verwerken. 

Details

Datum: dinsdag 13-02-2024

Tijd: 15.00-17:00 uur

Locatie: Online

Deelname: Kosteloos


Voor wie is deze sessie interessant?

  • Zorgprofessionals in de langdurige zorg
  • Kwaliteitsmanagers en adviseurs

Inschrijven inspiratiesessie

Via dit formulier schrijf je je in voor de online inspiratiesessie 'De impact van kwaliteitsinstrumenten' op dinsdag 13 februari 2024, van 15:00 uur - 17:00 uur.

De impact van kwaliteitsinstrumenten | 13 februari 2024


Door dit bericht te verzenden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Bedankt voor je inschrijving!


Bedankt voor je inschrijving voor de inspiratiesessie 'De impact van kwaliteitsinstrumenten', die online plaatsvindt op 13 februari aanstaande.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Je ontvangt snel meer informatie over het volledige programma.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Q-Consult Zorg

De positieve uitkomsten van de kwaliteitsvisitatie bij De Twentse Zorgcentra en Vanboeijen. Ga snel naar de klantcase en laat je inspireren.

Wil je graag meer informatie over deze inspiratiesessie? Bel ons!

Juliëtte de Visser

Senior Adviseur


  1. 06-39 00 66 90
  2. juliette.de.visser@qconsultzorg.nl
q-zorg-juliette-def-blauw

Cheyenne Leeraar

Medior Adviseur  1. 06-46 28 59 07
  2. cheyenne.leeraar@qconsultzorg.nl
cheyenne
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: