Slimme Zorg Estafette 2022

Slimme Zorg Estafette 2022

Tijdens de Slimme Zorg Estafette 2022 staan slimme zorg en innovatie elke week centraal in één regio. Tijdens deze kennismarathon geven onze consultants digitaal feedback en advies over jouw plannen voor digitalisering in de zorg. Meer weten en aanmelden? Lees hieronder verder!

Het feedbackpanel

Hoewel het nut en de noodzaak van digitalisering bekend zijn, blijft het voor zorgorganisaties een uitdaging om digitalisering goed vorm te geven en middelen op een juiste manier in te zetten. Belangrijk hierbij is dat je een concreet plan van aanpak hebt, digitale middelen op de juiste manier worden geïmplementeerd en er succesvolle adoptie plaatsvindt. 

Heb je vragen over deze onderdelen, of andere punten omtrent digitalisering van zorg? Kom dan naar ons feedbackpanel tijdens de Slimme Zorg Estafette. We kijken mee naar je plannen en ideeën op het gebied van digitalisering en voorzien je van feedback en advies. 

Je kunt je aanmelden voor een sessie van 20 minuten op één van de vrijdagen (4, 18 of 25 februari) van de Slimme Zorg Estafette via deze link!