Trainingsaanbod Q-Academie najaar 2021 Hoe zet jij in op professionele ontwikkeling dit najaar?

Trainingsaanbod Q-Academie najaar 2021

Stap voor stap is er gelukkig steeds meer mogelijk. We kijken er dan ook naar uit om jou de komende periode weer live of online te begroeten bij een van onze trainingen! In ons aanbod vind je diverse trainingen en opleidingen specifiek voor de zorg op het gebied van bedrijfsvoering, doelmatigheid, kwaliteit & veiligheid, data intelligence & tooling, persoonlijke effectiviteit, leiderschap en teamontwikkeling.

In de onderstaande kalender en flyer vind je meer informatie over ons trainingsaanbod voor het najaar. Uiteraard is het mogelijk om deze trainingen incompany, en op maat gemaakt naar de wensen van jouw organisatie te verzorgen. Inschrijven voor onze trainingen kan eenvoudig via www.qacademie.nl. Je kunt je daar ook aanmelden voor onze digitale nieuwsbrieven.

  • Download Kalender training najaar 2021
  • Download Flyer nieuwe trainingen
  • Deze zomer al nieuwe kennis en vaardigheden opdoen?

    De komende maanden bieden we diverse korte (online) workshops tegen een zomers tarief! In de onderstaande flyer vind je meer informatie over ons trainingsaanbod voor de zomer. Ook deze workshop kunnen incompany, en op maat gemaakt naar de wensen van jouw organisatie verzorgd worden.

  • Download Flyer zomerworkshops
  • Meer weten?

    Heb je vragen? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op.